Аш қарынға шырын ішудің қаупі қандай?

АҚШ университетінің ғалымдары аш қарынға шырын ішпеуге кеңес береді. 



Оны тек тамақтан кейін ғана ішу керек екен. Себебі ішекке зиян.
 Фруктозадан 90% астамы аш ішекте өңделетіні белгілі. Ал жеміс-жидек шырынында фруктоза мөлшері көп. Ал таңертең ашқұрсақ адамның аш ішегі фруктозаны қорытуға қауқарлы емес. Өйткені ол кезде онда бактериялар болады. Фруктоза мен бактериялар араласқанда адам ағзасына қауіп төндіреді.

0 пікірлер

Пікір қалдыру

Есім:*
E-Mail:
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
Кодты еңгізіңіз: *
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив